REFERENTIES

 

REFERENTIES


Lees de ervaringen van onze klanten

Mirjam


"PRIMA ERVARING"
Wij hebben onlangs onze keuken bij Immeker keukens gekocht, we zijn zeer tevreden over de manier waarop we geholpen zijn, alle tijd werd er voor ons genomen, wij hebben niet een standaard maat keuken, er werd echt met ons mee gedacht voor de meest functionele en mooiste oplossing binnen ons budget.

Joël van de Beek


"SUPER GEREGELD EN ZEER VRIENDELIJK!"
Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Immeker Keukens en zijn hier ontzettend blij mee! De keuken is van super kwaliteit en is netjes geplaatst door Rene. Nadat we bij Jacqueline en Rene binnen gelopen waren voelden we ons meteen thuis. Je wordt openlijk ontvangen en ze luisteren precies naar wat je wilt. Ze geven ook eerlijk aan als iets niet past zodat je de perfecte keuken krijgt!

Rosanne van Olst


"TOP MENSEN"
Rene heeft ons goed en met veel geduld geadviseerd, hierdoor hebben wij vorig jaar onze keuken gevonden. Doordat Immeker keukens door Rene en Jacqueline gerund word, heb je korte lijnen en heb je niet met meerdere personen te maken. Ze zijn niet dwingend en heel erg meedenkend, als je een vraag hebt en je loopt de winkel binnen, helpen ze je altijd netjes. Groetjes, Rosanne van Olst

0341 217 147

IVM onze vakantie is ons bedrijf gesloten van 21 juli t/m 11 augustus.Met vriendelijke groet,
Immeker Keukens

X