parallax background
BOSCH ACCENT | LINE

Hoe groot of klein je keuken ook is, nadenken over de juiste keukenapparatuur is een logisch startpunt als je bezig bent met het plannen van een plek in huis waar gekookt, gelachen en ontspannen kan worden. De aanschaf vraagt een goede voorbereiding, want bij apparaten waar je dagelijks mee in de weer bent, is het des te belangrijker dat je er prettig mee werkt.

Bij Bosch kun je vertrouwen op de ervaring en deskundigheid van een merk met een lange traditie. We willen koken leuker voor je maken, én gemakkelijker. Onze accent line apparaten hebben we daarom standaard uitgerust met bijzondere extra’s waarmee je de beste resultaten bereikt.


 

CARBONBLACK


Wie kiest voor de nieuwe Bosch accent line productserie uitgevoerd in Carbon Black, raakt niet alleen in de ban van het design, maar ook van het gemak waarmee de apparaten zijn te combineren. De hoogte van de panelen en het design van de displays zijn bij alle accent line Carbon Black apparaten gelijk. Met welke inbouwapparatuur van Bosch je ook besluit je keuken samen te stellen.

 

Perfect te combineren

Dankzij het strak en consequent uitgevoerde design sluiten de ovens, espressovolautomaten, warmhoud-en vacumeerladen naadloos op elkaar aan, en passen ze ook perfect bij andere Bosch inbouwapparatuur, zoals inductiekookplaten en afzuigsystemen. Wie kiest voor de nieuwe accent line apparaten, kan bovendien rekenen op topprestaties en ultiem gebruiksgemak.

Gemakkelijk in gebruik.

De bedieningsring is een echte eyecatcher én is prettig te gebruiken. Om een menuonderdeel te selecteren, beweeg je voorzichtig met je vinger over de bedieningsring. Dankzij de duidelijke symbolen en tekst schakel je heel makkelijk tussen de standen en functies en heb je altijd volledige controle over de apparaten.


Alle ingrediënten voor een perfecte keuken.

De keuken is het hart van je huis. Een plek waar je een fijne sfeer wil ervaren en een persoonlijke ruimte waar je dagelijks maaltijden bereid. Met talloze functie helpen Bosch ovens je om steeds weer gezonde en gevarieerde gerechten op tafel te zetten. Dankzij het strak en consequent uitgevoerde design combineren de ovens ook mooi met andere Bosch inbouwapparatuur.

Perfecte resultaten bereik je met Serie 6.

Met Serie 6 biedt Bosch gebruiksgemak tijdens het koken. Met de AutoPilotoptie wordt elk gerecht een perfect succes dankzij een van de automatische programma's. De perfecte temperatuur van jouw gerechten bereik je met de ingebouwde kerntemperatuurmeter. Ook biedt Serie 6 de pyrolyse-functie, hiermee reinig je zeer eenvoudig je ovenwaarmee je na afloop alleen nog de oven met wat keukenpapier hoeft af te nemen.

DE VOORDELEN VAN IMMEKER KEUKENS

Ervaar de voordelen van Immeker Keukens
Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Topkwaliteit voor de beste prijs in alle mogelijke stijlen
Goed advies en de allerbeste service
Alleen de beste keukenapparaten
Ook voor het aanpassen van uw elektra- en leidingwerk
Renovatie van uw oude keuken tot nieuwe droomkeuken
 
0341 217 147

IVM onze vakantie is ons bedrijf gesloten van 21 juli t/m 11 augustus.Met vriendelijke groet,
Immeker Keukens

X